Back to top
Εταιρική εκδήλωση καταστήματος Αθηνών, 21.09.2022, Electra Palace

Με ιδιαιτερη χαρά και τιμή πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση του καταστήματος Αθηνών την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Electra Palace Hotel. Η πολύχρονη απουσία, λόγω των συνθηκών, έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή.

photo

Την εκδήλωση άνοιξε η ομιλία της ιδιαίτερης καλεσμένης και συντονίστριας της εκδήλωσης κα. Αθανασία Ακρίβου, δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ του MEGA T.V & του Money Review.

photo

Ακολούθησε το θερμό καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Παντελή Παπαδόπουλο,

photo

καθώς και η σύντομη παρουσίαση με τα οφέλη του να είσαι πελάτης της HellasFin από τον κ. Μιλτιάδη Κόσκορη, Relationship Manager.

photo

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Κυριάκος Τσαταλπασίδης, Investment Advisor, Technical Analysis Support & Research αναλύοντας το φλέγον ζήτημα των μετοχικών αποδόσεων.

photo                     

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με την επίκαιρη παρουσίαση "Πληθωρισμός και Επενδύσεις Σταθερού Εισοδήματος" από τον κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Διευθυντή Καταστήματος Αθηνών, Senior Investment Advisor & Διαχειριστή Χαρτοφυλακίων και τον κ. Κυριάκο Νιωτάκη, Relationship Manager της εταιρίας.

photo

Μετά το πέρας των ομιλιών οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσυν με τα στελεχη της εταιρίας, στη δεξίωση που ακολούθησε.