Back to top
"Επενδύσεις & Πληθωρισμός, μία δύσκολη εξίσωση", εκδήλωση καταστήματος HellasFin Αθηνών

HellasFin

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση του καταστήματος Αθηνών την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του Δαΐς Πολυχώρος Εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ Αθηνών. 

Hellasfin

Την εκδήλωση άνοιξε το θερμό καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της HellasFin κ. Παντελή Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε μία σύντομη αναφορά για την Ελληνική οικονομία της συντονίστριας της εκδήλωσης κα. Αθανασία Ακρίβου, δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ του MEGA T.V & του Money Review.

Ακολουθήστε μία σύντομη αναφορά για την Ελληνική οικονομία της συντονίστριας της εκδήλωσης κα. Αθανασία Ακρίβου, δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ του MEGA T.V & του Money Review,

HellasFin

καθώς και η σύντομη παρουσίαση με τα οφέλη του να είσαι πελάτης της HellasFin από τον κ. Μιλτιάδη Κόσκορη, Relationship Manager.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Ιωάννης Ντεγιάννης, Relationship manager παρουσιάζοντας τους "Εναλλακτικούς Τρόπους Επένδυσης σε Ακίνητα".

HellasFin

Όπως και κάθε χρόνο ο κ. Τσαταλπασίδης Κυριάκος, Investment Advisor, Technical Analysis Support & Research, με τις "Χρηματιστηριακές Ευκαιρίες".

HellasFin

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με την επίκαιρη παρουσίαση "Πληθωρισμός και Επενδύσεις Σταθερού Εισοδήματος" από τον κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Διευθυντή Καταστήματος Αθηνών, Senior Investment Advisor & Διαχειριστή Χαρτοφυλακίων και τον κ. Κυριάκο Νιωτάκη, Relationship Manager της εταιρίας.

HellasFin

Μετά το πέρας των ομιλιών οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρίας, στη δεξίωση που ακολούθησε.

HellasFin