Μάιος 2014: μήνας πλούσιας δραστηριότητας της HellasFin Global Wealth Management

Αμέσως μετά την επιτυχή διαδικασία αύξησης του Μετοχικού της κεφαλαίου, με την οποία τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας ανήλθαν στα 3.000.000 ευρώ, η HellasFin Global Wealth Management ξεκίνησε τις ενέργειες υλοποίησης του 5ετούς επιχειρηματικού της σχεδίου, με στόχο την καθιέρωση της στην κορυφή των εταιρειών διαχείρισης περιουσίας στην Ελλάδα αλλά και την δραστηριοποίηση της εκτός συνόρων.

Παράλληλα, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της σε Αθήνα – 28 Μαΐου στο Ηλέκτρα Palace Hotel – και Θεσσαλονίκη – 4 Ιουνίου στο Makedonia Palace Hotel, αντίστοιχα. Τα στελέχη της παρουσίασαν την αξιολόγηση των επενδυτικών στρατηγικών & ιδεών που προτάθηκαν από την επενδυτική της επιτροπή για το παρελθόν εξάμηνο και ανέπτυξαν τις προτάσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς που διανύουμε. Ξεχωριστό ενδιαφέρον υπήρξε για την παρουσίαση των εναλλακτικών επενδυτικών προϊόντων σταθερού εισοδήματος, απέναντι στο σύνθετο παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον. Αφετέρου, σημαντικό σημείο των εκδηλώσεων αποτέλεσε η παρουσίαση της εταιρείας όπως και των βασικών αξόνων του 5ετούς πλάνου ανάπτυξης της.

Η  HellasFin Global Wealth Management συμμετείχε με δικό της stand στο 13ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό συνέδριο, 29-31 Μαΐου στο Hyatt Regency Hotel, όπου οι συμμετέχοντες συζήτησαν με τα υψηλής εξειδίκευσης στελέχη για την εταιρεία και τις υπηρεσίες που μπορεί να τους παρέχει με κορυφαία ποιότητα και αποτέλεσμα.

Ο κ. Νίκος Νικολιδάκης, Chartered Financial Analyst®, Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων της HellasFin Global Wealth Management, συμμετείχε ως ομιλητής στο πάνελ του Asset Management Forum III, που διεξήχθη στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη στην Αθήνα, όπου και ανέπτυξε την διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση της εταιρείας στην διαχείριση περιουσίας, επικεντρώνοντας την τοποθέτηση του στην αξία του ανεξάρτητου διαχειριστή.

Η  HellasFin Global Wealth Management θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου ανεξάρτητες υπηρεσίες διαχείρισης, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.